Nieuws


2023: 

* In verband met vakantie ben ik van 28 oktober t/m 5 november niet bereikbaar!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022:

* In december zien we helaas weer veel honden en katten met angst voor vuurwerk. U kunt daarom deze maand een afspraak maken voor een vuurwerkconsult waarbij we samen gaan kijken hoe we de jaarwisseling voor uw huisdier zo prettig mogelijk kunnen laten verlopen. Via deze link kunt u meer lezen over vuurwerkangst.


* In november en december kunt u weer terecht voor een gratis allergiescreening (u betaalt alleen de bloedafname). Een screening geeft aan of uw hond allergisch is voor omgevingsallergenen. Wilt u gelijk een volledige allergieonderzoek dan krijgt u het voedingsonderzoek gratis. 
Kijk hier voor meer informatie.

* De spreekuren op zaterdag bij Doggieland komen te vervallen in plaats daarvan kunt u voortaan op maandag een afspraak maken bij Doggieland. 

* Dierendagactie: als u in de week van 3 oktober een afspraak maakt om uw kat te laten chippen dan betaalt u maar €25,-.

 

* Nieuwe data titersessies bij Doggieland: 17 september en 19 november. Inschrijven kan via app of mail.

* Juli vakantiemaand: deze maand krijgt u op facebook en instagram informatie over preventieve zorg tijdens de vakantiemaanden.
Ook is er een leuke winactie op facebook!

 

* Juni: chipmaand: in juni kunt u uw kat laten chippen voor maar €22,50 inclusief registratie! Dit kan aan huis maar ook op spreekuur bij Doggieland. Als u uw kat gelijk wil laten vaccineren dan kan dit samen met de chip voor €55,-.

* De RapidStatus titertest is voor langere tijd niet leverbaar. Daarom zal ik voorlopig weer gaan titeren met de Vaccicheck. Omdat het deze test een stuk meer tijd kost zal ik hiervoor sessie organiseren zodat er een aantal honden gelijk getest kunnen worden. De eerste titersessie zal op 2 juli bij Doggieland zijn. Inschrijven kan via app of mail.

* Mei: Allergy Awareness Month: de hele maand mei besteed ik extra aandacht aan allergieën bij onze huisdieren. In de maanden mei  en juni kunt u bij mij ook terecht voor een gratis allergiescreening (u betaalt alleen de bloedafname). Een screening geeft aan of uw hond allergisch is voor omgevingsallergenen. Wilt u gelijk een volledige allergieonderzoek dan krijgt u het voedingsonderzoek gratis.
Kijk hier voor meer informatie.

* 6, 7 en 8 mei zal ik aanwezig zijn op Animal event om daar de EHBO bij dieren te verzorgen. Daarom ben ik deze dagen slechter bereikbaar en kunnen er geen afspraken worden ingepland.

 

* Koningsdag (woensdag 27 april) ben ik normaal bereikbaar! Zowel voor spoed als voor geen spoed.

* April: parasietenmaand. De hele maand april bezorg ik ontworming en vlooien/teken middelen zonder bezorgkosten in rekening te brengen!

* Ik heb gemerkt dat het info mailadres soms niet goed werkt. Dit gebeurt voornamelijk bij het gebruik van Gmail. Heeft u zelf een gmail adres of heeft u het idee dat uw mail niet is aangekomen? Maak dan gebruik van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

* Maart: actiemaand konijnenvaccinaties. De hele maand maart kunt u uw konijnen laten vaccineren tegen Myxomatose en RHD 1 en 2 aan huis zonder dat u een voorrijtarief hoeft te betalen!   Lees meer.

* Februari: samenwerking met Doggieland! Iedere zaterdag is er spreekuur bij Doggieland, bel/app of mail voor een afspraak.

* Januari: Mijn mobiele dierenarts is begonnen! Het komende jaar ga ik hard aan het werk om uw huisdieren aan huis zo goed mogelijk te behandelen.